Arrengementtyper

Til virksomhedens messestand

En kaffebar med egen barista er den perfekte måde at sprede glæde hos gæster, kunder og samarbejdspartnere. Kaffebarer skaber et naturligt mødested, og der er få ting, der gør folk så glade som en kop perfekt brygget kaffe serveret med et smil.

Tiltræk opmærksomhed og glæde om jeres messestand

Få serveret kaffe af erfarne og passionerede baristaer

I får en kaffebar indpakket i virksomhedens brand

Egen Barista

Hos Kristians Kaffe får du din egen barista og vi klarer selv alt, så du ikke skal røre en finger. Vi stiller udstyr op, typisk dagen før, klargør og smager til, så vi er klar til servering af masser af dejlig kaffe med hjerter på! Vi har alt lige fra havremælk til allergikere, til hjemmerørt chokolade til varm kakao og rister selv al vores kaffe. Hos os er intet overladt til tilfældigheder! Vi har omfattende erfaring med både ugelange messer i hele Europa samt halve dage, en- eller to-dages messer. Vi har bistået danske virksomheder i både Bilbao, Berlin og i Bella Centeret, og intet er for småt, intet er for stort. Vi finder den løsning der passer netop dig, sammen med dig.

Se vores lækre menu

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for kaffebarer, både faste og transportable. Vi tilpasser disse således, at de passer bedst muligt til netop jeres behov og jeres omgivelser. Mulighederne er mange, og de forskellige muligheder kan fx kombineres for at imødekomme jeres arrangement på bedst mulig vis.

Læs mere om sortiment

Kaffe
Andet

Espresso

Dobbelt Espresso

Mokka

Cappuccino

Macchiato

Flat White

Cortado

Americano

Filter kaffe

Iskaffe

kakao

Tab Content #2
Kaffen vi drikker
det er denne kaffe vi drikker / du drak ved vores kaffebar
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og modtag herefter et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.

Bestil Tilbud

Man - fre: 10:00 - 16:30 | Lør - søn: Lukket

+45 50 10 80 70

hello@kristianskaffe.dk